بازدیدها: 1799
شیشه رفلکس
شیشه رفلکس شیشه ای است که به عنوان یکی از شیشه های با تقاضا بالا در بازار شناخته شده می باشد تنوع رنگی و مزیت های موجود در شیشه رفلکس باعث شده است.
این شیشه به عنوان یکی از اولین انتخاب ها برای پنجره در نظر گرفته شود.البته این شیشه تنها در پنجره استفاده نمی شود در برخی از موارد از شیشه رفلکس برای بالکن استفاده می شود و حتی لقب شیشه رفلکس بالکن نیز به آن داده می شود.
اولین ویژگی مهم شیشه رفلکس
در ساخت شیشه رفلکس از آلیاژ و فلزاتی استفاده می گردد که این فلزات و آلیاژ موجب تغییر در خواص شیشه می شوند و رنگ شیشه را تغییر داده و بر میزان بازتاب نور از شیشه تاثیر می گذارند. شیشه های رفلکس که تنوع زیادی در رنگ دارند به دلیل بازتاب نور در طول روز و حالت آیینه ای که ایجاد می کنند مانع از دید داخل منزل از بیرون در طول روز می شوند اما این حالت در طول شب برعکس می شود و شیشه ها در شب از داخل ساختمان حالت آیینه ای پیدا می نمایند
شیشه رفلکس دوجداره از دولایه شیشه شفاف و رفلکس ساخته میشود. میزان نور و گرمایی که از این شیشه عبور می کند به ترتیب برابر ۶۱ و ۶۳ درصد است.
این شیشه مانند شیشه رنگی دارای انواع مختلفی است که ضخامت فضای بین آنها بسته به نوع پروفیل به کار رفته تعیین می شود.
این نوع شیشه را در رنگهای مختلف ازجمله سبز، آبی، برنزی، نقرهای و طلایی وجود دارند. تفاوت این نوع شیشه با شیشه رنگی در میزان رفلکس نور و دید از محیط داخل ساختمان در طول روز و شب است.
شب ها شیشه از خارج شفاف و از داخل آینه مانند است. در انتخاب این نوع شیشه باید به محدودیت های آن مانند آینه ای بودن در شب از سمت داخل توجه داشته باشید.
مزایا شیشه رفلکس
۱-شیشه های رفلکس عدم دید ناظر بیرونی در روز می باشد یعنی حتی اگر پرده ها کنار باشد کسی نمی تواند از بیرون داخل را مشاهده کند.حفظ حریم داخلی خانه با استفاده از شیشه رفلکس.
۲-شیشه رفلکس یکی دیگر از مزیت های شیشه های رفلکس بازتاب نور مستقیم خورشید و کاهش ورود گرمای تابستان به داخل است.
دارای زیبایی بسیار بالایی می باشد
۳-این نوع از شیشه های اشعه های رادیواکتیو را نیز دریافت میکنند
۴-بازتاب نور در شیشه های رفلکس در تابستان هنگامی که آفتاب به صورت مستقیم به این شیشه برخورد کند بازتاب داده می شود و گرمای آفتاب به داخل محیط وار نمی شود.
۵-تنوع بالا رنگی در شیشه های رفلکس
معایب شیشه رفلکس
از معایب بزرگ شیشههای رفلکس میتوان به این مورد اشاره کرد که این شیشهها باعث تاریک شدن فضاهای داخلی میشوند. توصیه میشود که اگر ساختمانی دارای نور طبیعی مناسبی نیست از شیشههای رفلکس در پنجرههای آن استفاده نشود و یا از شیشههای رفلکس نقرهای و با خاصیت بازتاب دهندگی پایین استفاده شود.
قیمت بالاتر شیشههای رفلکس در مقایسه با دیگر شیشههای شفاف هم میتواند از معایب آن در نظر گرفت. نا گفته نماند که استفاده از اکسید فلزات و اجرا فرایند رفلکس کردن شیشه هزینه بر است و بالا بودن قیمت آن نسبت به شیشههای شفاف طبیعی است.
موارد كاربرد شيشه رفلكس با توجه به ویژگی آنها
1.ايجاد ظاهر زيبا براي ساختمان را میتوان دومين خصوصيت شیشههای رفلكس برشمرد، با توجه به اين كه رنگبندی متنوعي دارند.
2. ويژگي ديگر شيشه رفلكس همانطور كه از نام آن هم مشخص است، بازتاب نور مستقيم آفتاب و كاستن از ميزان گرماي ورودی به فضاي داخلي ساختمانها در تابستان است.
اين نوع شیشهها طیفهای مختلفي از نور را بازتابش میکنند و از اين طريق در ميزان نور و انرژي مورد نياز براي يك مكان خاص تأثیر میگذارند، در واقع همچون آينه عمل میکنند. بخشي از نور كه از شيشه عبور میکند باعث میشود كه فرد بيرون را به آساني ببيند.
از طرفي چون نور داخل نسبت به نور خارج بسيار کمتر است و نور بسيار كمي میتواند به بيرون از پنجره برسد فردي كه در بيرون هست نمیتواند داخل ساختمان را ببيند.
3. شیشههای رفلكس ميزان ورود اشعه راديواكتيو و حرارت را كاهش میدهند.
اين نوع شیشهها با ويژگي تنظيم و كنترل دمايی مناسبي كه دارا مي باشند تأثیر بخاري و كولر را بيشتر میکنند. در واقع براي اتاقهای رو به آفتاب بسيار مناسباند.
برای محاسبه آنلاین قیمت پنجره دوجداره upvc به این لینک بروید.
انواع شیشه رفلکس
بهطورکلی شیشههای رفلکس در رنگهای شیشههای رفلکس سبز، طلایی، نقرهای یا سیلور، آبی، شرابی، برنزی، دودی و شیشههای رفلکس ترکیب چند رنگ تولید میشوند که آلیاژ مورد نظر و اشتهای بازار قیمت آن را تعیین میکنند.
البته شیشههای رفلکس هم مانند شیشههای ساده در حالتهای دوجداره، سه جداره، سکوریت و در هر ضخامت تولید و عرضه میشوند. برای ساخت شیشههای دوجداره یا سه جداره رفلکس، تنها جداره خارجی را از شیشه رفلکس ساخته و جداره داخلی را از شیشههای معمولی استفاده میکنند. شیشههای سکوریت هم میتوانند پس از تولید در شرکتهای تولید کننده شیشه رفلکس به رنگ و میزان رفلکس مورد نظر مشتری تبدیل شوند.
شیشه رفلکس نقرهای
شیشه دوجداره نقرهای نسبت به سایر شیشههای رفلکس از خاصیت رفلکتیو (بازتاب دهندگی) بیشتری برخوردار است و به همین دلیل هم با نام شیشههای رفلکس آینهای شناخته شده و در بین تمامی شیشههای رفلکس مختلف محبوبیت بیشتر دارد.
البته شیشه دوجداره نقرهای یا سوپر سیلور نوعی شیشه بین شیشه ساده و رفلکس است و بالاترین میزان انتقال نور را دارد. این ویژگی باعث میشود شیشه دوجداره سوپر سیلور در فضاهایی با نور کم عملکرد مناسبی داشته باشد. شیشه دوجداره نقرهای برای سنگ نمای سفید، کرمی روشن، طوسی و مشکی انتخاب مناسبی است.
شیشه دوجداره نقرهای (سوپر سیلور)
شیشه دوجداره نقره ای نسبت به سایر شیشه های رفلکس از خاصیت رفلکتیو بیشتری برخوردار هستند و به همین دلیل هم با نام شیشه های رفلکس آینه ای شناخته شده است.
شیشه دوجداره نقره ای یا سوپر سیلور نوعی شیشه بین شیشه ساده و نوع رفلکس است و بالاترین میزان انتقال نور را به این نوع شیشه نسبت می دهند.
این مشخصه سبب می گردد شیشه دوجداره سوپر سیلور در فضاهایی با نور کم عملکرد مناسبی داشته باشد. دلیل این موضوع هدایت نور خورشید تا میزان ۱۰۰ درصد به فضای داخل ساختمان می باشد.
شیشه رفلکس دودی
طبق بررسیهای انجام شده، شیشههای رفلکس دودی، طلایی و نقرهای در بین تمامی شیشههای رفلکس محبوبیت بیشتری دارند. شیشههای رفلکس دودی در این بین با انتقال نور کمتر از نقرهای در ساختمانهای مسکونی، اداری و تجاری مدرنی محبوبیت دارند که میزان ورود نور آنها بیشتر است و نیاز دارند که این مقدار نور را کنترل کرده و کمتر کنند.
شیشه رفلکس طلایی
در بین ساختمانهای کلاسیک با نمای رومی شیشههای رفلکس طلایی با قاب طلایی تیره، قهوهای یا پیویسی طرح چوب میتواند زیبایی نمای کرم قهوهای ساختمان را زیباتر جلوه دهد. از طرفی هم میزان نور ورودی را آنچنان کاهش نمیدهد و باعث تیره شدن فضای داخلی نمیشود.
مقالات پیشنهادی